Ферхунде от "Листопад" снима и танцува в нов сериал

Животът

27-12-2012, 12:25

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Актрисата е добър приятел с Халил Ергюн, изиграл Али Ръза

Актрисата Дениз Чакър, която изигра култовата роля на лошата жена в сериала "Листопад", узряла чрез образа, в който се въплътила в лентата. Започнах снимките на 23 години, а ги приключих на 28. През тези пет години чрез живота на Ферхунде - разводите и събиранията с мъже, аз натрупах много ценен житейски опит, сподели пред bTV актрисата, която в момента си почива и събира сили за участието в игрален филм.

Дениз Чакър изигра и една положителна роля непосредствено след "Листопад". На въпрос кой образ й допада повече Чакър отговаря: Повярвах на Ферхунде и на уменията й да се справя с живота.

Днес Ферхунде е щастлива да има добър приятел в лицето на актьора Халил Ергюн, изиграл ролята на Али Ръза в сериала, пленил сърцата на милиони по света.

Разбрахме, че сме много важни един за друг, независимо, че сме от различни поколения. За мен е важно да имам такъв човек до себе си, откровеничи Ферхунде.

В момента си почива, като чете, обикаля панаира на книгата, снима, танцува. Снимките тук са продължителни и при тежки условия, затова има нужда от почивка, казва красивата актриса. И допълва, че има нужда да се зарежда и иска да прави неща, които я вълнуват.