Графа и "Акага" променят движението в София

Мисия София

28-12-2012, 08:15

Снимка:

Sofiautre

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Пищен и маскиран купон за Нова година в столицата!

От днес има забрани за престой и паркиране в определени зони в центъра на София във връзка с Новогодишния концерт "Сцена под звездите", съобщиха от Столичната община.

Заради Новогодишния концерт "Сцена под звездите" на площад "Княз Александър I" и директното му излъчване по БНТ от 22.00 часа на 31 декември се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва:

От 8.00 часа днес до 6.00 часа на 2 януари 2013 г. на площад "Княз Александър I" - между ул. "Княз Александър I" и ул. "Дякон Игнатий".

От 21.00 часа на 29 декември до 6.00 часа на 1 януари 2013 г. по ул. "Дякон Игнатий" - между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков".

От 8.00 часа на 31 декември до 16.00 часа на 1 януари 2013 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, както следва:

- на бул. "Цар Освободител" между площад "Независимост" и ул. "Г.С. Раковски";

- на ул. "Дякон Игнатий" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител";

- на ул. "Аксаков" между ул. "Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий";

- на ул. "Бенковски" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител";

- на ул. "Княз Александър Първи" между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър I";

- на ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

Закриват се паркингите "синя зона" и "служебен абонамент" за посочените време и места.

Ще бъде осигурен специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани автомобили само по нареждане на отдела "Пътна полиция" при СДВР за времето и на местата, посочени в списъка.

Вече е ясно кои са звездите, които ще забавляват София на празника.

Това са звездната Йорданка Христова, група „АКАГА", Графа, новите идоли на най-младото поколение Рафи, Богомил, Ангел и Мойсей, Берковската духова музика, един от най-обичаните гласове в нашия фолклор Гуна Иванова, Ирина Флорин, DJ Станчо и Ray Bon, балет „Веда Джуниър", фолклорен танцов ансамбъл „София 6" и школа за атракционни изкуства към Двореца на децата и Маг Айвън - участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Шоуто ще започне в 22:00 ч. на 31 декември и ще продължи до 01:00 ч. на 1 януари. За него ще се грижи Мария Силвестър, Александър Сано, Силвестър Силвестров. Тяхната главна задача ще бъде да поддържат празничното настроение на всички.