Мъртвата Камелия е жертва на "Наглите"! (СНИМКИ)

Общество

28-12-2012, 13:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Почина Камелия – съпругата на Ангел Бончев

Близки и приятели изпратиха съпругата на Ангел Бончев в последния ѝ път

Отвличането няма преживяване.

Това заяви Киро Киров – една от жертвите на групата за отвличания "Наглите" след поклонението пред Камелия Бончева – също жертва на групата.

Жената почина преди 2 дни след дълга битка с рака.
През 2008 г. тя и съпругът ѝ Ангел Бончев бяха отвлечени. През май месец тази година стана ясно, че се е влошило състоянието на жената.

Църквата "Св. Седмочисленици" в София бе изпълнена с приятели на семейството, спортни деятели, които дойдоха, за да почетат паметта ѝ. На поклонението присъстваха Иван и Велислав Вуцови, Валентин Михов, Емил Велев, Пламен Марков, Тити Папазов. Дойдоха и две от жертвите на групата за отвличания. Освен Киро Киров, да изпрати Камелия дойде и Катрин Маркова, майка на отвлечения Джорджо.
Киро Киров познава семейството Бончеви именно покрай делото "Наглите".

Въпреки че аз съм от Ловеч и той е от Ловеч, но не се познавахме лично преди това, но той помогна на сина ми. Докато той подготвяше откупа, Ангел Бончев го е съветвал какво, как, къде да се обърне и така нататък, спомни си днес Киров.

Според него стресът, който Камелия преживя – 51 дни, в които е отвлечен съпругът ѝ, и след това тя още три седмици, е отключил нейната болест.

Реално тя е жертва на "Наглите" - тогава и сега вече, Бог да я прости, каза мъжът.

Трябваше да дойда. Това сме хора, които сме преживяли горе – долу едни и същи неща. Знам какво са преживели, близки по съдба сме, каза пък Катрин Маркова.

Това едва ли е първата жертва на "Наглите" и едва ли ще е последната, каза журналистът Огнян Стефанов, който също бе на поклонението. Според него, това което се случва се отразява на тази част от обществото, която има чувства и сетива да разбере какво се случва и че такива престъпления едва ли засягат само семейството, което днес изпраща Камелия. Засяга всички нас, само че хората не си дават много сметка за това. Разбира го, когато злото почука на тяхната врата, когато им се случи. Има си и виновни, които обществото знае – едва ли не именно, каза той и изтъкна това, че и последните три години и в 20 – те преди това не се е реформирала съдебната система.