Мол Galleria зарадва децата в неравностойно положение

Мисия Бургас

28-12-2012, 15:49

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Децата посетиха едно от най-забавните места в града - Playground, играха боулинг, веселиха се с най-съвременните игри на развлекателния център

Мол Galleria Burgas подари най-невероятната Коледа на децата в неравностойно положение от Бургас. През третия ден на коледните празници – 26 декември, и в навечерието на Нова година гости на търговско-развлекателния център бяха всички деца от домовете и институциите в града. Ръководството на мола организира за тях необикновени забавления, приятни изненади и много подаръци. Децата посетиха едно от най-забавните места в града - Playground, играха боулинг, веселиха се с най-съвременните игри на развлекателния център. В незабравимо преживяване се превърнаха въртележките на Луна парка пред мола, а на края, освен лакомствата и шоколадите, всяко от децата получи и специално подготвен подарък от Дядо Коледа на мол Galleria Burgas.

Гостуването на децата в беше последната от поредицата благотворителни инициативи на мола, организирани през декември. През последния месец на годината, в рамките на Коледния базар, тук заработи благотворителна работилница, в която срещу дарения, на специално предназначен щанд, се подаряваха сувенири, произведени от хората в неравностойно положение.

Мол Galleria Burgas предприе и още едно начинание, първо по рода си в града. Инициативата „Дете помага на дете“ цели да провокира съпричастност към нуждаещите се и у най-малките. В специално изградена инсталация всяко дете от Бургас може да остави своя дрешка, книжка или играчка, а всички събрани предмети ще се дарят на домовете за деца в града.