Аларма – бързата писта за вашите новини, сигнали и снимки

Мисия София

29-12-2012, 11:04

Снимка:

Flickr

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Пиши и снимай всичко, което те е впечатлило и/или подразнило

Глутници сноват из квартала ви, комшията над вас за пореден път си хвърля боклука през терасата. Гамени трошат пейките на детската площадка. Влизате с колата си в поредната яма на пътя... Бесни сте!

Събирате се с комшиите, чистите около входа, оправяте си градинката, боядисвате пейките. Возите се в комфортен и отоплен автобус, или пък може би точно обратното. Разкривате за себе си уникални природни кътчета... Щастливи сте!

Пишете ни за всичко, което ви е впечатлило и/или подразнило. Снимайте с телефона си и го споделете с нас, защото при нас е бързата писта за сигнали, снимки и новини от вас за всички нас.

Нашите екипи от репортери в Bulgariautre.bg, Sofiautre.bg, Plovdivutre.bg, Varnautre.bg и Burgasutre.bg няма да останат равнодушни към тях и ще ги публикуват, а важните сигнали за инциденти и неразбории ще бъдат препратени до отговорните институции.

Ангажираме се да следим вместо вас дали, кога и как ще има позитивна развръзка.

Вие сте на ход, снимайте, пишете и публикувайте при нас!

А как става това ли?

Влизате в Аларма, пишете заглавието на сигнала си, името си - също, обяснявате накратко в подзаглавието какво точно ни пращате, а в пълния текст ни описвате надълго и нашироко за вашите перипетии или пък за красотите на България, които само вие сте зърнали. Прикачвате снимка и ако е ваша – пишете името си в полето на фотографа. След това набирате едни цифрички и: Ооо, готово е. След минутки вашата новина ще я видите на страниците на нашите интернет издания.

Грабвайте смартфона си и тръгвайте на лов. Очакваме ви!