Десетима пребиха ресторантьор до смърт

Крими

29-12-2012, 12:38

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Побоят станал на паркинг пред заведение край пътя Пловдив - Поповица

 

Десет мъже бяха заловени заради побой на мъж, който по-късно почина в болница в Пловдив.

Вчера в 20.35 часа е получен сигнал за сбиване на паркинг пред ресторант край пътя Пловдив - Поповица преди разклона за Чешнигирово.

Пристигналите на място полицаи установили, че група мъже нападнали и набили 31-годишния наемател на заведението - постоянно пребиваващ в страната ни турски гражданин. След това биячите избягали с три автомобила в посока Пловдив. Пострадалият е откаран с множество травми по главата в болница, където половин час по-късно е починал.

Служителите от сектор „Престъпления по пътищата” със съдействието на техни колеги от Шесто РУП и секторите „Противодействие на криминалната престъпност” и „Специализирани полицейски сили” предприели незабавни оперативно-издирвателни действия и половин час след инцидента в квартал „Столипиново” в Пловдив са били заловени петима от участвалите в сбиването, които пътували с лек автомобил „Мерцедес”. Малко по-късно в хода на разследването са били установени и заловени още петима участници в побоя. Шестима от заловените са задържани в ареста за 24 часа. По първоначални данни вероятната причина за случилото се е неуредени финансови отношения.