Звезден десант на Карибите за Нова година

Пловдив Лайф

30-12-2012, 10:48

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Брад Пит, Анджелина Джоли, Кийт Ричардс, Роман Абрамович и Джордж Лукас празнуват на островите

Звездите често търсят артистични и екзотични места, където да почиват по празниците и да отбележат специалните моменти, докато папараците снимат непринудените им ваканции и луксозния им начин на живот.
Така например дуетът Бранджелина и шестте им деца в моента си прекарват блажени дни на Карибите. Майката на Брад Пит - Джейн също е там, за да помага с внуците. Фамилията е отседнала в дома на модната дизайнерка Дона Карън на идиличните острови Търкс и Кайкос. Имението разполага с огромен басейн, киносалон на открито и СПА. Къщата има страхотен изглед към тропическия пейзаж.

Джоли и Пит обаче не са единствените знаменитости предпочели райското кътче. От тази мода е заразен и китаристът на Ролинг Стоунс Кийт Ричардс, който също се наслаждава на зимна ваканция със семейството си на карибските острови. Тя е заслужена, защото само преди няколко седмици завърши турнето по повод 50-годишнината на легендарната група. На почивка с любимите си хора там е и режисьорът на "Пропадане в мрака" Джей Джей Ейбрамс.

Собственикът на Челси Роман Абрамович има повод да почерпи за Новата година. Той ще става баща за седми път. Милиардерът се готви да посрещне 2013 година подобаващо, като вече е разпратил покани до няколкостотин свои приятели. Къде ще празнуват всички те? Също на Карибите! Макар изборът вече да не изглежда оригинален - явно е задължителен, ако искаш да не останеш незабелязан от световните медии. Очаква се сред гостите да са музикалният бос Ръсел Симънс, продуцентът Харви Уайнстайн и режисьора Джордж Лукас. Удоволствието на руския магнат ще струва около 5 милиона паунда.  По традиция, всяка година шоуто е в ръцете на някоя световна знаменитост. Миналата година  за доброто настроение се погрижи легендарната група Red Hot Chilly Peppers.

Ако не си на скъпа почивка на Карибите - ти остава само един избор, за да впечатлиш останалите - да полетиш в Космоса! Така ще постъпят младоженците Кейт Уинслет и Нед Рокендрол. Това никак не е случайно. Двамата ще отпразнуват бракосъчетанието си с необикновено двучасово пътуване в орбита, благодарение на чичото на Нед сър Ричард Брансън - човекът, който стои зад компанията Върджин Галактик. 37-годишната актриса се омъжи за Нед Рокендрол на частна церемония в Ню Йорк по-рано тази седмица.

Австралийското слънце ще грее Кайли Миноуг и приятелят й испанският модел Андрес Валенкосо на Нова година. Двойката замина за родното място на певицата, която тази година празнува 25-тия си юбилей на музикалната сцена, предава БНТ.