Рафи не търси награди и конкурси, иска само да прави песни

Бургас Лайф

30-12-2012, 13:23

Снимка:

burgasutre, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рафи помага на бургазлия с рак на стомаха

Нашият Рафи стана Бург на годината

В момента известният бургазлия работи активно по три парчета

"Не искам награди и не търся такива неща. Нямам намерение да се състезавам. Единственото ми желание и новогодишно пожелание е да продължа да правя това, което съм започнал да правя и  ми доставя огромно удоволствие – да пея и да правя песни. Музиката е нещо прекрасно и ако тя се харесва на хората – това още повече радва.   Да излезеш на площада и да видиш усмихнати хора".

Това сподели Рафи, младият изпълнител от Бургас, който миналата година по това време спечели единствения засега сезон на музикалното риалити "Х фактор". Тази година той стана N1 в "Черешката на тортата" и освен това бе избран за "Бург на годината".

По време на награждаването Рафи призова младите таланти да не крият себе си, а да показват това, което могат и да развиват своя потенциал. Лично той гласувал за Петя Стойкова, тъй като тя работила неуморно и цяла година не е спряла да танцува, а през 2012-а е дала нов ритъм на Бургас.

В града Рафи не чувствал истерия около себе си, защото хората го познавали, но иначе смята, че славата променя много.

"Тя променя по негативен начин, ако човек се поддаде, може да стъпи не където трябва и да се подхлъзне, затова и внимавам да не се объркам. Но специално тук в Бургас не мога да кажа, че нещата стоят така. Вече всичко се успокои, за разлика от другите градове, където все още като вървя по улиците  ме спират", разказва талантливият изпълнител.

За Нова година той ще участва в коцерта "Сцена под звездите" на площад Батенберг, има и няколко други предложения за празниците, за участия в нощни заведения в столицата.

В момента Рафи Бохосян работи усилено в звукозаписното студио, където подготвя три нови парчета.