Кучето на Фидосова – с джинси и на специална диета

Най-доброто от печата

31-12-2012, 09:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Армандо похапвал само телешки шол и сварена сьомга

Силният човек на ГЕРБ в парламента Искра Фидосова глези своето кученце Армандо с телешки шол и кюфтенца и го облича го с джинси и тениски, съобщи председателката на правната комисия на НС пред "Труд".

Той е от декоративната порода - померан мини-шпиц, разкрива още Фидосова За менюто му се полагат специални грижи - всичко му се приготвя у дома, тъй като кучето е на специална диета и не трябва да наддава на килограми, уточни още тя.

"Яде много малко - купуваме му телешки шол, който първо се сварява, след което се смила и се смесва със зеленчуци - чушка, морков и тиква, и спагети. От сместа се правят мънички кюфтенца. Порционът за едно хранене е не повече от 35-40 г.

Два пъти в седмицата му дават и парченце сварена сьомга, един-два пъти за закуска хапва и третинка от едно пържено яйце", посочи специалната диета на любимеца си Фидосова.

Освен специална диета обаче Армандо има и собствен гардероб. Във всекидневието си собственичката му най-често го облича с джинси и тениски. Има си дори и моряшко костюмче.

"Гвоздеят в гардероба му обаче е червено кожухче на джудженце, с което Армандо се фръцка щастлив", радва се Фидосова.