Лунна диета за януари 2013

Пловдив Лайф

01-01-2013, 14:43

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Нищо сложно – падат се по 4 дни, в които да сме на течности – чай и фрешове

Сигурно много от вас вече са си обещали най-тържествено през новата година да не преяждат и да спазват диета.
Е, няма нужда да се тупаме в гърдите и да правим гръмки изявления, добре е малко по малко да преминем към по-здравословен начин на живот. Поставете здравето си пред благото на фирмата - по-добре здрави с по-малко пари, отколкото заплата ни да отиде за лекарства, операции и терапии, съветват от az-jenata.com.

И вместо по една седмица да гладуваме, да броим калории или месеци на ред да ни текат лигите пред витрините на сладкарниците и да сънуваме тортички и тарталетки може да спазваме четири пъти в месеца лунната диета.

Лунната диета се състои в това. По време на лунните фази 24 часа да не ядем нищо и да приемаме само течности: вода, билков чай и фрешове. Няма мерки и теглилки да хапнем точно 150 г пилешко и нито грам повече, да ядем само еди-какви си зеленчуци и да не можем да си поръчаме и една салата в заведение, защото може би има съставки, които не са включени в диетата.

Ето лунните фази за месец януари 2013 г.

  • 5 януари 2013, 05:59 часа – последна четвърт

  • 11 януари 2013, 21:44 часа – новолуние

  • 19 януари 2013, 01:46 часа – първа четвърт

  • 27 януари 2013, 06:39 часа – пълнолуние

Ако нямаме навика да ставаме нощем и да ядем, реално погледнато ни се пада един ден в седмицата да не ядем нищо. Истината е, че прясно изцедените сокове дават много енергия и витамини, така че няма опасност да гладуваме.
А ако искаме лунната диета да даде и някакъв видим резултат за фигурата ни е добре да намалим като цяло храната и да се стремим тя да е качествена и здравословна. Всичко това придружено със спорт ще ни осигури стройна фигура.