Баскетболистите подновяват сезона в неделя

Спорт

02-01-2013, 10:28

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Седмица по-късно - на 12 януари, Нефтохимик 2010 посреща тима на Стара Загора

Първият мач, който момчетата на старши треньора Дечо Коешинов ще изиграят през новата година, е на 6-и януари в спортна зала Бойчо Брънзов срещу Ямбол.

Двубоят в Ямбол между двата отбора бе спечелен от бургаските баскетболистки, а това бе определено като малка сензация. В края на първата седмица от Новата година, младият тим на Черноморец ще има възможност да опита за втори път през сезона да победи опитния отбор на гостите. В края на годината бургазлии се разделиха с един от чужденците си. От тима си тръгна Владан Вириевич, който не успя да се наложи като титуляр. В класирането Черноморец заема предпоследното 9-то място с 12 точки.

Седмица по-късно - на 12 януари, Нефтохимик 2010 посреща тима на Стара Загора. Най-младият отбор в Националната баскетболна лига при жените завърши годината без загубена среща и убедително оглавява класирането. Опитният наставник Петко Маринов, въпреки първото място, обяви, че има върху какво да се работи през годината, за да стане отборът още по-добър. През този сезон освен титлата, пред момичетата на Нефтохимик 2010 целта е и Купата на страната.