Ние пием, англичаните лазят

Животът

02-01-2013, 12:20

Снимка:

Дейли Мейл

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ние пием, англичаните лазят

София посрещна Новата 2013 (СНИМКИ)

Потресаващи кадри от Острова навръх новата година

Ако има нещо, в което сме с класи над англичаните, то това е по "носене" на пиене. Техните учени все още не са доказали дали по тези ширини разграждаме по-добре алкохола, но е факт, че островитяните губят ума и дума след третата бира. А ако добавят още някое питие отгоре - направо става страшно. Виждали сме го по нашето Черноморие, но ето, че и на тяхна територия нещата не са по-различни.

Новата година от Англия, която ни предлагат в тв репортажите няма нищо общо с това, което се случва по улиците. Където преобладават пияни хора, стават побоища. Все по-честа гледка са жените, които са прототип от нашата народна песен "Носят ме, мамо, влачат ме".

Онлайн изданието на "Дейли Мейл" пусна снимки от новогодишната нощ от четири английски града - Суонзи, Нюкасъл, Бирмингам и Ливърпул. Кадрите наистина са потресаващи, като се открояват тези на девойки от Суонзи, които гордо влачат по улиците изкоренено дръвче, други са повалени от изпитото количество и земното притегляне е твърде силно, за да се изправят на крака.

Млада жена от Нюкасъл пък разчита да измине някакво разстояние с помощта на любезни полицаи.

За радост на представителки на нежния пол от Бирмингам пък времето беше благосклонно, което им е позволило да пазят по-добре равновесия на бос крак.

Предлагаме ви да разгледате галерията тук.