Общо събрание ще решава проблемите в Черноморец

Спорт

02-01-2013, 14:43

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Бургаският клуб ще се раздели с някои от най-добрите си футболисти, към които има голям интерес от отбори както в страната, така и от чужбина

На 31 януари ще се проведе Общо събрание на акционерите на ПСФК „Черноморец Бургас". На него ще се обсъждат важни въпроси, които са пряко свързани с бъдещето на клуба. Акционерите ще изслушат доклад за финансовото състояние на дружеството, а след това ще се търсят решения за проблемите пред клуба.
В момента Черноморец е в незавидно финансово състояние, като има дългове в размер на близо 30 милиона лева.

 Поради тези големи задължения на общото събрание ще се търси възможност за финансовото оцеляване на клуба. Отделно в съвета на директорите ще влязат двама нови представители  от квотата на общината, които ще заменят досегашните Михаил Хаджиянев и Атанас Пайташев.

Бургаският клуб ще се раздели с някои от най-добрите си футболисти, към които има голям интерес от клубове както от страната, така и от чужбина. Сред тях са Георги Терзиев, Яник Боли и Фо Поре. Продажбата им се налага именно, поради недостатъчния бюджет. Акулите се събират на 12 януари за първа тренировка, като тогава ще бъде съобщена и пълната програма за подготовката за пролетния полусезон.