Мъжете гледали гърди и задни части в жената. Да бе, да - важни са човешките качества

Животът

02-01-2013, 15:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Развенчаха някои секс митове за мъжете

Дългогодишни и многобройни проучвания са на път да развенчаят част от най-разпространените митове за мъжката сексуалност.

Винаги се е смятало, че за мъжете на първо място са женските форми, като единствените спорове през годините са били какъв е предпочитания размер на гръдната обиколка. За талията и ханша е ясно - 90-60. Новите изследвания обаче са категорични, че за силния пол най-ценни са човешките качества, а не физическите пропорции.

Дрг мит, на който трябва да се каже сбогом, е че мъжете си падат по блондинки. Експертите обаче твърдят, че също толкова си падат и по брюнетки и червенокоси.

Силните мъже не плачат. И това твърдение трябва да си остане за филмите с Чък Норис и Брус Уилис. Според психолозите представителите на силния пол изпитват дълбоки чувства, които все по-често разкриват на своя партньор и не крият сълзите си.

Жените често разпространяват и сентенцията, че мъжете не вярват в любовта. Долна лъжа на явно преживели разочарование с партньора. За представителите на силния пол любовта е "вълшебно чувство", което може да продължи цял живот, показват проучванията.

На път да замре е и митът, че един мъж не може да бъде само с една жена. Абсолютно грешно твърдение, защото съвременните двойки са по-често моногамни и правят секс само един с друг.

Развенчан е и митът, че мъжете трябва първи да поемат инициативата за секс. Наблюденията показват, че понякога момчетата са доста по-плахи и оставят всичко в ръцете на срещуположния пол, които насърчават интимните отношения.