Днес в 21 ч. всички самотници да седнат пред компютъра

Животът

02-01-2013, 16:42

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

20,52 ч днес - идеалното време за откриване на любовта онлайн

Всички, които си лягате сами и няма кой да ви приготви закуска! 20,52 ч тази вечер е най-доброто време за цялата година за откриване на любовта в интернет, показва ново британско изследване.

Милиони самотни сърца ще се включат в сайтове за запознанства точно в този час в търсене на партньор или партньорка. Той идва в край на по традиция най-натоварената седмица за онлайн запознанства, тъй като търсещите специален човек в уеб пространството се възползват от спокойствието след Коледа.

Освен това много хора превръщат намирането на партньор в свое новогодишно обещание. И тъй като повечето се връщат на работа днес, се наблюдава нетърпение за продължаване на търсенето онлайн, след като се върнат у дома. "Тъй като коледните празненства приключват и правим преоценка на живота си, не е чудно, че търсенето на партньор ще заеме челно място в списъка с приоритети за новата година за много хора. Търсенето на партньор онлайн предлага най-добрия възможен шанс за откриване на идеалния човек и ако сте онлайн в най-натовареното време от цялата година, ще имате дори по-добър шанс да срещнете някой специален", заяви Кейт Тейлър от сайта за запознанства match.com.

Смята се, че 3,2 милиона души ще търсят партньора си онлайн тази седмица. Търсенето на партньор онлайн е третият най-популярен начин за откриване на половинка заедно с намирането на любовта на работното място и срещи в барове.

Неотдавнашно изследване за щастието и благополучието показа, че хората с партньор или партньорка до себе си са като цяло по-щастливи от необвързаните. А данни на сайта match.com също установиха, че връзката увеличава финансовата сигурност, представянето на работното място, отношенията в семейството и дори увереността в тялото.

Така че, самотници, на лов за перфектната половинка! И нека Фейсбук бъде с Вас!