Вълшебен старт на Новата година в "Лайпциг" (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

02-01-2013, 18:09

Автор:

Мария Методиева

Всичко от Автора

Купонът е продължил повече от 6 часа

На изискано меню и програма до зори се насладиха празнуващите в хотел "Лайпциг" в Пловдив. От 30-ти декември до днес гостите са се радвали на старта на Новата година.

В новогодишната нощ за настроението на празнуващите са се грижили DJ и дует – изпълнения на живо от maXstyleduo. Последните всяка вечер ви очакват в ресторанта.

В празничната вечер са се вихрили и латино двойка – Салса де куба с много горещи изпълнения, Салса La Style и Бачата - Енислава Терзийска и Иван Паскалев заредиха дансинга с много чувствена емоция. Тук бяха и балет "Електра"  и формация "Етноритъм".

В нощта на купона не липсваха и балканските ритми - стилизиран фолклор, гръцки, руско-цигански танци; анимация и игри с публиката. Къде без финалното хоро?

Гостите на "Лайпциг" видяха първи и ритуала коледуване с типичните песни, коледарска благословия, танц и фолклорни тракийски песни.

Късметлиите си тръгнаха и с куп награди от томболата - романтичен пакет в Хотел  "Лайпциг", вечеря в ресторанта, 3 броя карти с по 10 посещения за Акватека, два куверта за 14 февруари и още толкова за 8-ми март. По време на томболата бе изтеглена и наградата - сватбена украса  в ресторанта на хотел "Лайпциг" от Агенция Белисимма.

Честита и здрава Нова година от екипа на хотел "Лайпциг"!