След Нова година - обещавам!

Животът

02-01-2013, 18:49

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Най-популярните решения, взети в навечерието на 2013г.

Дейности като четене, спестяване и отслабване са заменили популярните отказване от цигарите, ограничаване на алкохола и засилена физическа активност в списъците с новогодишни решения за 2013 г.

Решението да откажат цигарите и да ограничат питиетата обикновено заемат челните места в списъка с новогодишни решения на повечето хора. Тази година обаче те са съответно на 22-о и 26-о място по популярност.

Водещото желание на повечето анкетирани е през 2013 г. да четат повече книги. Следват спестяването, разумното хранене и козметичен ремонт на дома. Петата най-популярна цел във времето на новите технологии е да се правят по-добри снимки с преносими устройства като айфон или айпад.

Други съвременни решения, които хората най-често взимат, са да прекарват по-малко време в социалните мрежи и редовно да си тръгват от работа навреме. Много хора освен това планират да подобрят автомобилите си, редовно да подреждат гардеробите си и да намират повече време за семейството и приятелите си. Мнозина се заричат да отделят по-малко време за чат или да намалят бройката на приятелите си във Фейсбук.

Проучването разкрива желание да се прекарва повече време лице в лице с любимите хора за сметка на това, което се отделя в социалните мрежи. Интересно е решението за по-малко харчове в големите вериги кафенета. Не малък брой хора са решили да намалят времето за гледане на риалити шоута и да четат по-малко клюки.

Две трети от хората си поставят за цел се чувстват по-добре в телата си. Вдъхновение за жените са известни дами със стройни фигури като Черил Коул, Холи Уилоуби и Кели Брук. За мъжете пример за подражание заради завидната физика е екранният Джеймс Бонд Даниъл Крейг, следван от футболния ас Дейвид Бекъм и боксьора Дейвид Хей.

Е, всеки с новогодишните решения. Успех в изпълняването им!