Киркоров прахосник №1 в Русия

Новините

03-01-2013, 07:14

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Най-интересното от вестник "Стандарт"

Роденият във Варна Филип Киркоров се оказа №1 сред звездите на руската сцена, които са прахосали най-много пари през 2012-та. Кралят на попа, който стана два пъти баща през годината, купи цял дворец на наследниците си, пише в. "Комсомолская правда".

Малко след като кръсти дъщеря си Алла-Виктория, стана ясно, че тя не живее в центъра на Москва, а в прочутия скъпарски квартал на богатите "Рубльовка". Там къщи имат Владимир Путин, Дмитрий Медведев, Михаил Горбачов, Виктор Черномирдин, Юрий Лужков. Цената на супер луксозните къщи там варира между 5000 и 15 000 евро на квадратен метър. Според слуха каменният дворец с висока ограда струвала на Филип около 5 млн. долара. Мебелите в палата били директно от Кан.

Моделката Наталия Водянова пък е номер едно по приходи. Тя попадна в годишната листа на "Sunday Times" за най-богатите млади британски знаменитости. Наташа е един от най-печелившите модели с годишен доход от почти $26 милиона. Тя е лидер и по дарителски инициативи, като най-вече помага на деца в нужда.

Супер луксозен дом, който ще достигне космически суми, строи Владислав Доронин за своята черна перла Наоми Кембъл. През октомври излязоха скици на бъдещия дом, който прилича на космически кораб. Футуристичната къща е в село близо до Москва. Говори се, че това ще бъде сватбен подарък за Наоми. За този брак се говори вече трета година, но все още нищо не се случва. Междувременно Кембъл е прикована към инвалиден стол, тъй като получила травма на крака. Тя и гаджето й пропуснали дори новогодишния купон на Роман Абрамович, който се провежда за четвърта година на карибския остров Свети Бартс. Олигархът посрещнал почти 400 гости, сред които режисьорът Джордж Лукас с приятелката си Мелъди Хобсън, дизайнера Марк Джейкъбс, моделите Лили Олдридж и Лили Коул, актьорите Джейк Гиленхал и Наоми Уотс, Роджър Уотърс, Пъф Деди и много други. Център на вниманието обаче била приятелката на руския олигарх Дария Жукова, която папараци наскоро щракнаха в напреднала бременност. Риана трябвало да забавлява гостите, обаче предпочела да пее на парти на африкански милиардер срещу "скромната" сума от 7,35 млн. евро. Вместо нея на сцената се качили рокаджиите от Kings of Leon, пише в. "Сън". Цената на сегашното парти не е разкрита, но вероятно е струвало по-малко от миналогодишното, за което Абрамович се ръсна с 8 млн. долара.