Здравей, живот! (СНИМКИ)

Животът

03-01-2013, 19:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Изумителен фотос на раждащо се бебе, което сграбчва пръста на лекаря

Зашеметяваща снимка, която улавя момента на излизане на бебе от майчината утроба, направи американски татко.

Фотосът се превърна в хит в първите дни на 2013 г., след като гордите родители публикуваха във Facebook прекрасния кадър.
Алисия Аткинс от Глендейл, Аризона, родила дъщеря си Nevaeh чрез цезарово сечение на 9 октомври.

Нейният съпруг Ранди щракнал този вълнуващ образ на бебето, излизащо за пръв път на бял свят. Мъничето хванало пръста на един от лекарите.

Докторът ме извика и каза: "Хей, тя грабна пръста ми" и аз се затичах и снимах. Получи се невероятен фотос, сподели щастливият татко.

Съпругата Алисия, която е професионален фотограф, публикувала снимката във Facebook, за да я видят семейството и приятелите.
Младата майка написала под изумителния фотос:

"Това беше преди 10 седмици, когато дъщеря ми се роди с цезарово сечение, протегна ръка от утробата ми и сграбчи пръста на доктора, а съпругът ми хвана в кадър този специален момент.

Наистина невероятно. Аз благоговея пред тази снимка.
Нещо, което ще се помни завинаги".

За голяма нейна изненада, снимката наистина привлякла вниманието на хората.

Тя е получила над 1800 харесвания, повече от 500 споделяния и 260 коментара - предимно положителни реакции към Аткинс за споделянето на толкова интимен и специален момент.

Не мислехме, че ще получим толкова положителни отзиви. Смятахме, че ще са по-лоши, хората да сметнат, че е ужасно, казва Алисия. Вместо това всички сметнаха, че това е най-чудесното нещо на света.

Бебчето Nevaeh (което наобратно е "Heaven", от англ. - "рай"), е добре и се наслаждава на живота с родителите си и по-големите си братя и сестри.