Любовен хороскоп за 2013 година

Пловдив Лайф

03-01-2013, 13:48

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Раците намират своята половинка, стрелците – с безразборни връзки

Какво вещаят звездите за любовните ни авантюри през годината. Вижте предсказанията на астролозите:

Овен: Побеждаващи

През цялата първа половина от новата година всички от тази зодия ще флиртуват изключителни активно. Влиянието на Уран може да ви донесе няколко абсолютно неочаквани и непрактични връзки тук-таме. Най-вероятно обаче ще се настаните удобно на дивана вкъщи с подходящ любовен партньор след като Юпитер навлезе в Рак през юли. Противно на вашите естествени импулси, Сатурн ще ви провокира към прилично поведение. Да, овните ще сте галантни през 2013 г.

Телец: Харизматични

Макар и погълнати от желанието за печалби, работа и добър живот, темата за сближаването постоянно ще приковава вниманието ви през идната година. Няма как да се разминете с обвързването – старите ви изпитани методи за пренебрегване на емоциите няма да сработят. Затова по-добре приемете открито чувствата си и размените упоритите си навици за романтични вълнения. Когато Юпитер навлезе в Рак през втората половина на годината, ще можете да разтопите почти всяко сърце, до което се докоснете.

Близнаци: Пленителни

С отминаването на мудния януари постепенно ще навлезете в период на същинска любовна надпревара, стига да имате желание да печелите награди. Финалът на състезанието ще дойде през юли, когато Юпитер излиза от Близнаци. Тогава серията несериозни флиртове ще се трансформира в поредица от уютни, пълнокръвни връзки изпълнени със смисъл. Сатурн е в дома на дисциплината и постоянството, което ще ви държи в правия път. Затова помнете: Следвайте кода на честта и наградата ще бъде любовта!

Рак: Вълнуващи

Вие винаги обичате да изчаквате. 2013 обаче започва с предчувствие за сбъдване на тайните ви желания и ще приключи със съвсем реална възможност да намерите Единствения/ата. Юпитер се плъзга от дома на интуицията ви към дома на новите възможности точно около рождения ви ден тази година. Най-добрите изненади включват възможност да се разкриете в нова светлина и да се отдадете на нова любов. Присъствието на Сатурн в Скорпион ви дава солидна енергия, подходяща за сбъдване на мечти. Затова зарежете пасивната си позиция и се впуснете в романса – все пак това е далеч по-приятно.

Лъв: Проницателни
Дълбоките чувства ще надделеят през 2013. В началото на година ще си играете с лекота с любовните усещания, ще получавате много внимание и топлина от различни източници, които не са особен скъпи на сърцето ви. Навлизането на Сатурн все по-навътре в Скорпион, заедно с движението на Юпитер към Рак ще накарат апетита ви за разнообразие да се стопи. Желанието да намерите истинската си половинка ще бъде съвсем ново усещане за вас. Така ще разберете, че това е приключение, което наистина ви доставя удоволствие. За лъвовете късметлии има сериозен шанс да преживеят голяма любов през годината. Единственият въпрос е: Готови ли сте?

Дева: Интригуващи

Имайки решение за всеки проблем, вие обичайно сте заети да помагате на околните. Увлечени в подобни дела обаче, не редно да пропускате любовта в своя живот. Това е основният урок, който трябва да научите през 2013. Докато работата заема голяма част от интелектуалния ви потенциал, преместването на Юпитер в Рак през лятото ще постави нуждите на сърцето над тези на разума. Уреждайте си срещи за удоволствие през първата половина от годината (все пак имате нужда от това), а след това обмислете възможностите за сериозна връзка, които ще се появят с приближаването на рождения ви ден. С Юпитер в дома на надеждите и мечтите през тази година, няма да имате друг избор освен да се отдадете на любов и радост.

Везни: Магнетични

Ако ви плащаха за осъществяване на любовните ви интереси, щяхте да сте наистина много богати. Появата на Сатурн в Скорпион обаче ще разклати финансовите ви дела, което значи повече работа, отговорности и сложни проблеми ще обсебят ежедневието ви. Юпитер в Близнаци ще предостави множество възможности за авантюри през първите 6 месеца на годината, тоест ще имате обожатели, прогнозират астролозите на Yahoo.com. Прескачането му в Рак ще ви превърне в личност от особен интерес. Това значи, че няма да е нужно да влагате усилия, за да намерите любов – по-добре изчакайте, тя да дойде при вас. Затова покажете добрата си страна, бъдете учтиви и се наслаждавайте на изненадите, които живота ще ви достави.

Скорпион: Безупречни

Чувствате се напрегнати, избухливи и навярно малко разтревожени? Спокойно – Вселената е подготвила подобрение на съдбините ви, което този пътя няма как да пропуснете. Сатурн навлиза във вашия знак, което ще ви провокира да сте продуктивни във всички възможни варианти. За любовта това е подходящ подход – край на преките пътечки, лъжите и дебненето. За щастие Юпитер в Близнаци ви дава много възможности за флиртове и експерименти, което ще ви даде възможност да си изясните, каква връзка предпочитате. Нови любовни приключения ви очакват и през втората половина на годината затова общувайте свободно и обичайте с цялото си сърце.

Стрелец: Непокорни
Сатурн във вашия дом на шепота и тайните ще ви направи малко параноични. Вероятно заради необузданата енергия, която получавате от вашия повелител – Юпитер в дома на съдружието, ще сте склонни да се впуснете в множество връзки и флиртове едновременно. Точно, когато обаче съвестта започне да ви припомня, че този разгул не е това, което искате, ще настъпи промяна. Краткотрайните увлечения ще ви омръзнат и когато в средата на лятото Юпитер премине в Рак ще се укротите. Тогава ще усетите копнеж да намерите някой, с който заедно да опознавате света и ще се фокусирате върху възможностите за дълбока любов. Докато тя се появи – дръжте се прилично и не вършете глупости.

Козирог: Мотивирани

Свикнали сте да получавате това, което искате. Обикновено работите усилено, приемате много отговорности и довеждате нещата до успешен край. В любовта обаче не ви е толкова лесно. Докато Юпитер е в Близнаци сте принудени да полагате много улисия. С преминаването му в Рак през юли обаче възможностите за връзка и романтични изживявания ще се подновят изцяло. Сатурн в дома на изпълнените желания ще има силно отражение, затова спрете да бачкате денонощно. Време да поиграете, флиртувате, да се срещате и общувате с потенциалните си половинки.

Водолей: Енергични

Професионалните проблеми се трупат пред вас. Непредсказуемите стрели на Купидон обаче ще ви застигнат когато най-малко очаквате. Отдайте се на преминаването на Юпитер през вашия дом на романса през първата половина от годината. Има голяма вероятност да любовта ви призове при себе си малко преди планетите да се пренаредят и наново да ви върнат към работния режим. Предизвикателството ще е да намерите точния баланс между кариерата и интимните връзки. Това ще е забавна игра, стига да давате предимство на сърцето си.

Риби: Динамични

Като най-романтичната от всички зодии вие сте склонни да възлагате нереално високи очаквания от любовния си живот. Първата половина на годината обаче е редно да стъпите здраво на земята. Размислете сериозно какво точно искате за себе си. Излизайте на колкото може повече срещи, за да си изясните въпроса. През лятото ще навлезете в продължителен силен период. Имайте готовност да получите предложения за сериозни взаимоотношения. Приберете обаче розовите си очила в джоба, ако искате да успеете. За вас яснотата ще е ключова през 2013 г.