Да преспиш с 10 000 мъже! Най-удивителните секс рекорди!

Животът

03-01-2013, 16:18

Снимка:

Wikipedia

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Порноактьор ощастливил 55 дами за един ден

2013 настъпи и е време да си дадем сметка за преживяванията в кревата през изминалата година.

Вижте някои от най-удивителните рекорди в секса.

Според историческите и статистически данни мъжът с най-много сексуални партньорки е живял през 19 век и бил известен просто като Уолтър. Той правил секс с около хиляда жени. Но ако си мислите, че това е рекорд, сравнете го с апетита на мадам дьо Сент-Анж, която успяла да преспи с 10 000 мъже, въпреки 20-годишния си брак.

Съвременният рекорд остава в ръцете на порноактьора Джон До, който ощастливил 55 жени за един ден.

Най-дългата продължителност на полов акт постигнала американската филмова звезда Мей Уест и нейният любовник Тед.

Най-старото порно в света пък е заснето в Аржентина през 1907 г. Най-старият презерватив е направен от червата на овца и е изобразен на древна египетска рисунка.

Най-голямото мъжко достойнство в света е 35 см, а най-малкото 1 см. Страната, в която се прави най-много секс е САЩ, средно по 180 пъти годишно.

Най-младата майка в света е 5-годишната перуанка Лина Медина, която на 14 май 1939 г. ражда здраво момченце с тегло 2,7 кг. Все още не е известно как момичето е успяло да забременее. Предполага се, че се е случило по време на масово тържество на перуански племена, в каквото и Лина израснала, които обичайно завършвали с оргии. Първата менструация на Лина дошла, когато тя била едва на... 8 месеца.

Американецът Томас Бити станал първият мъж в света, който родил. Случило се през 2008 г. след смяна на пола. Въпреки, че станал мъж - женските полови органи на Томас били запазени, благодарение на което той родил дъщеря си Сюзън на 29 юни.