Осъдиха ЦСКА за тор, кърлежи и плъхове!

Спорт

03-01-2013, 16:10

Автор:

Ангел Домусиев, sportline.bg

Всичко от Автора

Цели 3 години от "Титан" не са плащали за обезпаразитяването на "Армията"

Остана ли фирма или физическо лице, което да не е осъдило ПФК ЦСКА? Може би все още се намират такива, но със сигурност не са много.

SPORTLINE.BG разбра коя е последната фирма, спечелила дело срещу клуба за неизплатени суми. Името й е "Пали Пест Проект" ЕООД и се занимава с обезпаразитяване, дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Така че, осъдиха ЦСКА и заради тор, кърлежи и плъхове. Щеше да е смешно, ако не беше трагично.

Въпросната фирма се грижи за обезпаразитяването на стадион "Българска армия", но не е получила в замяна нито лев по договора си в продължение на... цели 3 години (!!!), разбра нашата медия. Новината бе потвърдена и от самия собственик на "Пали Пест Проект" - господин Георги Георгиев. Ето какво каза той пред SPORTLINE.BG:

"Да, информацията ви е напълно вярна - вече осъдихме футболния клуб ЦСКА за наеизплатени суми по договор в рамките на 20 000 лева. Тя е за 3 години, откакто собственици са хората от фирма "Титан". С лихвите сумата нараства до 24 000 лева. Виждате - не е нещо особено за футболен клуб, но така и не ги видяхме тези пари. Заради това се обърнахме към съда и спечелихме", коментира Георгиев.