Текат последните часове на Младенов като треньор на ЦСКА?

Спорт

03-01-2013, 17:03

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Титан" привика Стойчо - утре в 11:00 часа

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и неговите помощници са били уведомени, че трябва да се явят утре, петък, в 11:00 часа в кабинета на един от двамата изпълнителни директори Венци Живков.

Повече подробности на този етап не са ясни, но едно е сигурно, на тази среща окончателно ще стане ясно бъдещето на Младенов в клуба, пише Sportline.bg.

Стойчо Младенов сам ще реши бъдещето си в ЦСКА, призна Георги Илиев - Майкъла. Утре наставникът трябва да оповести дали е съгласен да намали заплатата си с 50 %. Това ще се случи на специална среща, която започва в 11 ч. на стадион "Българска армия". На нея ще присъства и помощникът му Анатоли Нанков. "Титан" ще бъде представен от изпълнителния директор Венцислав Живков.

"Аз днес вече се видях със Стойчо. Говорихме за подготовката и за селекцията. Какво ще се случи утре? Вариантите са два. Единият е Младенов да се съгласи официално да му бъде намалена заплатата. Не с 10, 20 или с 30 процента, а наполовина. Т.е. с 50%. При положение, че това се случи, не виждам никакви пречки Стойчо да остане на треньорския пост", заяви Георги Илиев- Майкъла.