Виталий Кличко на ринга с Емил Кошлуков

Общество

04-01-2013, 11:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Украинската боксова легенда разкрива своите плотически планове, говори и за предстоящият сблъсък между брат му и Кубрат Пулев

Ударен първи брой за 2013 година подготвя публицистичното предаване на TV7 "Факторът Кошлуков".

Тази събота от 9:00 часа зрителите ще видят ексклузивно интервю със световния шампион по бокс и лидер на политическата формация УДАР (Украински демократичен алианс за реформи) Виталий Кличко.

Украинската боксова легенда разкрива своите планове извън спорта и това какво му коства борбата на политическия ринг. Пред водещия той споделя интересни подробности около това с кого би се коалирал, какво е мнението му за изминалите избори, би ли работил с блока на Юлия Тимошенко и страхува ли се от репресии.

Легендарният боксьор не подминава и темата за предстоящ сблъсък между брат му Владимир Кличко и българския шампион Кубрат Пулев.

"Факторът Кошлуков" ще нажежи ефира и с гостуването на лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев. Какви са прогнозите му за предстоящите избори и какво ще разкрие за политическите си опоненти, гледайте само в събота по TV7.

На кръглата маса до водещия ще седнат и евродепутатите Илияна Йотова и Андрей Ковачев. Представителите на БСП и ГЕРБ ще сблъскат своите позиции за бъдещето на страната и това какви са моментните ни позиции в Брюксел.