Полицията разследва две зверски убийства

Крими

04-01-2013, 15:07

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Има задържан за клане след запой

Двама мъже са задържани като заподозрени за две убийства в Хасковско, съобщиха от пресцентъра на МВР. На 2 януари 49-годишен мъж с още двама гости (53 и 54 години) прекарали следобеда в обилна алкохолна почерпка в дома на 65-годишен домакин.

Около 20,30 часа стопанинът останал само с един гост, а на сутринта комшия подал сигнал в районното управление, че съседът му по апартамент е мъртъв. При огледа са установени различни наранявания по тялото, намерени са нож и следи от кръв, каквито са открити и по дрехите на заподозрения. Той е задържан за 24 часа.

Хасковските криминалисти изясняват и друг случай, за който също е задържан заподозрян.

Към 14,30 часа вчера в Районно управление „Полиция” - Хасково, е съобщено, че в дерето под моста на пътя от село Маджари към село Пчелари е открито тялото на мъж. Изяснена е самоличността му - 53-годишен жител на областния град, в неизвестност от 1 януари, обявен за издирване по молба на жената, с която живее. Предстои да бъде изяснено естеството на травмите, причинили смъртта на мъжа. По случая е заподозрян 45-годишен хасковлия, който е задържан за 24 часа.

И по двата случаят са образувани досъдебни производства и работата продължава.