Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

06-01-2013, 12:00

Снимка:

Photo Page

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Кой топли чаршафите на Пацо, в чия фолк гръд полегна Божинов и коя певица маа пръжки с лук на Нова година

2013 година се очертава далеч по-скучна от предходната, особено като се има предвид, че не ни чака нов край на света.

Но пък започна повече от обещаващо. На прага на новата година стана ясно, че дори в главата на президента Росен Плевнелиев има Колорад(о)ски бръмбари. Те обаче са едно голямо нищо пред македонците и тяхната вековна история.

Предполагам всички сте чували как Дядо Коледа като пристигнал при съседите най-после си отдъхнал, че се е прибрал у дома. Майкъл Джексън, братята Кирил и Методий, цар Самуил и Роланд Макдоналд (за сандвичите се сещайте) са само част от македонското минало. Мислехме, че българската история им е достатъчна да си помпат самочувствието, но ето, че успяха тази седмица да втрещят цялата християнска общност. И може би да пренапишат Библията.

Група археолози от Македония, наричаща себе си “Исусовци”, твърди, че е открила точното място, където се е родил Христос. По думите на Аврам Яков - Исус не е роден във Витлеем, а в село Витлеемо до Охрид.

Загадъчното място е открито в малкото селце Витлеeмово при изграждането на магистралата към Тирана.

"Има няколко доказателства, че това е мястото, където се е родил Исус. Същото място е съществувало и в древни времена. За това свидетелстват и публикациите в Библията, която преди няколко месеца бе ревизирана от македонското правителство. По време на царуването на Юстиниан селото е било в икономически възход. А в периода на ранното християнство точно това място се е славело с раждането Исусово. Тогава всички са приели християнската вяра и са построили църкви", твърди още Яков от "Исусовци"-те.

И докато Бог се чуди къде точно е роден, Ноел Галахър ни разкрива малко повече за неговата личност. От неговите думи става ясно, че той е рокаджия и фен на Oasis.

Ноел дори си приготвил реч, когато се яви пред райските порти. Музикантът е сигурен, че ще попадне в Рая, независимо, че е злоупотребявал с наркотици и навремето изпя, че Oasis са по-големи от Бог. Защото и Бог, и той били гении.

Преди да преминем към родната действителност няма как да пропуснем една добра новина, която засега само се прокрадва из западните медии. А именно, че Джъстин Бийбър е пред прага на пенсия. Ние сме готови да дарим нашите осигуровки за старост, само и само тийнейджърът да вземе това съдбоносно решение и да ни лиши от присъствие на музикалната сцена. Според клюките, Джъстинчо е изпаднал в депресия и уморен след всички тестове за бащинство и очаквания всяка година да надминава себе себе си. Капак на всичко сложила смъртта на папарак, който бе прегазен от кола докато щракал возилото на поппевеца.

 

У нас примерното семейство Валери и Николета Божинови отново избухна, този път в новогодишната нощ в популярната чалготека Night Flight. Плеймейтката събра погледите със садо-мазо костюм, докато нейният любим се отъркваше в скута на Азис, а по-късно едва не положи устни върху фолк гръдта. Дето се казва бихме му простили ако бюста бе на Преслава на

пример, но Валерката за пореден път доказа, че никога не е късно да станеш за резил.

 

Любовта между футболиста и костинбродския певец не е от вчера. Миналата година Азис дори позира във Facebook с лист, на който бе написал "Валери, обичам те". После ходи доказвай, че много обичаш жена си...

Въпреки, че всякакви варианти на Брадъра свършиха, продължава трескавото търсене на жена на фена на Селтик - Пацо от Гълъбово. Момъкът явно здраво го е закъсал, което не е необяснимо, но ето, че сред сводниците се включи и Нед. И то повече от успешно. Оказа се, че именно дългучът е успял да уреди приятеля си с нова любовница, и то от фолксредите. Това е някогашната звезда на Севеком (Северозападна музикална компания) Лидия, която се прочу с мега хита "Яж си чипса".

"Тя се казва Лидия. Има мазна руса коса с черни корени и огромно естествено виме", така описва достойнствата й Нед. Доколко е истина, че Лидия топли чаршафите гълъбовски не е ясно, но пък двамата определено си подхождат. А и ще изиграят своята обединителна роля между Северозападна и Централна България.

Друга фолкпевица - Кали, хвърли в потрес всякакви диетолози, които след Нова година от всяка телевизия ни приканват да ядем малко, предимно салати, кълнове и лимец.

Изпълнителката посрещнала 2013 в Банско и докато хлапетата й карали ски с новия й любовник тя се застоявала повече из кръчмите. И напук на д-р Емилова, Енджи Касабие и прочее гурутта на идеалното тяло, няколко поредни сутрини Кали закусвала пръжки с лук.

Ако вече сме повдигнали апетита ви - бегом към някой познат Данчо. Всички именици днес черпят, а дали ще бъде пръжки с лук е въпрос на личен избор.

Ние ги поздравяваме с едно парче на Данчо Караджов.