Нефтохимик спечели престижния турнир на Strabag

Спорт

06-01-2013, 14:13

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Победителите бяха наградени от футболната легенда Павел Панов и бившия футболист на Нефтохимик Пламен Михов, който е шеф на направление Детско юношески футбол в БФС

В последния си мач, малките футболисти на Нефтохимик, родени през 2001 година с треньор Антон Николов, спечелиха повече от убедителнo срещу ЦСКА с 6:1 и абсолютно заслужено заеха първото място на турнира в Драгалевци.

В надпреварата малките „шейхове” не допуснаха загуба, като записаха две победи и две равенства, което бе достатъчно, за да се качат на най-високото стъпало на почетната стълбица. Втори остана отборът на Славия, а трети - тимът на Годеч.

Победителите бяха наградени от футболната легенда Павел Панов и бившият футболист на Нефтохимик Пламен Михов, който е шеф на направление Детско юношески футбол в БФС. Футболистите на Нефтохимик получиха специална купа за първото място, както и медали за успеха си. Сред голмайсторите на турнира бе Христо Киров, който бе най-резултатен за бургаския тим с 4 гола.

Днес малките шампиони се прибират в Бургас и ще почиват до 1-ви февруари, когато  започват подготовка за пролетния полусезон в първенството.