Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

06-01-2013, 20:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 7 януари

София
От 11.00 часа ще бъде представен реновиран подлез в район Подуяне - кръстовището на бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Сава Цонев”. В церемонията ще участват министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, кметът на район Подуяне Ева Митова и други официални лица.

От 11:30 ще се проведе пресконференция на Националното ръководство на ДСБ в централата на партията на бул. Витоша 18 - вход от ул. „Кърниградска”.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Националната камара за мода. На нея ще бъде представен българският идеен проект за световна иновация в организацията и защитата на авторските права в модната индустрия.

Пловдив
От 11.00 часа в Пресцентъра на БСП на ул. „Кр. Пастухов” 18 ще се проведе на пресконференция на народните представители от КБ Захари Георгиев, Петър Мутафчиев и Милена Христова.

От 9.00 часа Пловдивският окръжен съд ще заседава по делото срещу двама лекари акушер-гинеколози за причинена смърт поради немарливост.

Ямбол
От 17.00 часа в зала 107 на общината се организира обществено обсъждане за бъдещия нов облик на централната градска част, с акцент пешеходните зони.

Плевен
От 13.30 ч., в конферентната зала на хотел „Ростов”, ще се проведе редовна пресконференция на народния представител Румен Петков и областния председател на БСП – Плевен Васил Антонов.
От 12.0 часа в Искър и от 14.30 часа в Тръстеник те ще проведат срещи с актива, предизборните щабове и симпатизанти на БСП, като част от информационно-разяснителната кампания за първия национален референдум в демократичната история на България.