"Акулите" се събират за първа тренировка днес

Спорт

07-01-2013, 08:21

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Футболистите на Черноморец ще проведат и подготвителен 16 дневен лагер в Поморие, който ще започне от 10 януари

В 14 часа футболистите на Черноморец ще се съберат на стадион Лазур за първа тренировка. Все още от ръководството не са обявили официално с кои футболисти акулите ще се разделят и кои са евентуалните нови попълнения.

От началото на зимния трансферен прозорец се спекулира с имената на 4-5 футболисти, които са желани от различни чужди и български клубове, но до момента няма официална информация от клуба за това. Днес играчите се очаква да започнат преминаването на медицински прегледи. Основната група под ръководството на кондиционния треньор Детелин Маслов ще направи традиционния крос на Минералните бани, ако времето е подходящо за това. През време на подготовката се очакват множество футболисти, които ще изкарат пробен период, набелязани от скаутите на клуба. Със сигурност в отбора ще се търсят играчи за всички линии, след очакваните  трансфери на основни състезатели.

Акулите ще проведат и подготвителен 16 дневен лагер в Поморие, който ще започне от 10 януари. Първата контрола на отбора е точно след 10 дни с тима на третодивизионния Тунджа Ямбол. Мачът ще се играе или в Поморие на изкуствения терен на стадиона в града, или на затревения терен на кампуса край Сарафово, като решението ще се вземе като се отчитат атмосферните условия.