Испанската сензация Bebe с първи концерт у нас

София Лайф

07-01-2013, 13:05

Снимка:

Sofia Live Club

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Звездата с шоу на празника на влюбените в столицата

Макар да остава повече от месец вече започнаха първите предложения за празника на влюбените на 14 февруари.

Популярната испанска латино певица и актриса Bebe, прочула се с хита си "Malo", ще изнесе първия си концерт в България по покана на OFF ON Entertainment. Мястото е Sofia Live Club.

Ексцентрична и оригинална, Bebe пристига  в навечерието на двата празника, Трифон Зарезан и Свети Валентин, за да представи пред българските си фенове изцяло различния си, трети по ред албум - "Un pokito de rocanrol (A little bit of rock ´n´roll)".

За разлика от първите й два албума, в този преобладава рок-енд-ролът, примесен с агресията на пънка и изпълнен с много енергия. Самата тя го определя като по-див и с много чувство за хумор.

Билети за събитието могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim. Първите сто билета ще са на промоционална цена от 25 лв.

Bebe е певица, композитор, активист и бунтар  от Валенсия. Прочува се  с хита си “Malo” от дебютния  й албум "Pafuera telarañas (Out With The Cobwebs)", който се бори срещу насилието над жени.

През 2004 г. тя печели първата си награда Ondas за пробив и има 5 номинации за Латиноамериканските Грами награди. Същата година е отличена четири пъти на церемонията Premios de la Música (най-значимите музикални национални награди на Испания) за Най-добър поп албум, Нов автор, Нов изпълнител, Най-добър видео клип – “Malo”.

През 2006 г., когато е на върха на славата, певицата прекъсва музикалната си кариера, за да се отдаде на киното. Две години по-късно се завръща с албума си "У" (And). Той се изкачва на върха на класациите, става платинен, номиниран е за Латиноамериканските "Грами" награди и за най-добър световен албум на 2009 г.