Децата от ФА „Бургас спорт” подновяват тренировки

Спорт

07-01-2013, 13:15

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тренировките ще се провеждат три пъти седмично, в понеделник, вторник и петък като сутрешните занимания ще започват в 9.45 часа, а следобедните от 13.30 часа

В петък, на 11 януари малките футболисти от Футболна Академия Бургас спорт подновяват своите занимания. След като записаха успех в зимния турнир от серията Четири сезона, възпитаниците на академията получиха няколко седмици почивка. За да не губят формата си обаче, треньорите Мирослав Косев и Даниел Моралес, обявиха сбор на всички групи още в края на тази седмица.

Тренировките ще се провеждат три пъти седмично, в понеделник, вторник и петък като сутрешните занимания ще започват в 9.45 часа, а следобедните от 13.30 часа. В зависимост от метеорологичните условия треньорите имат готовност да водят тренировките, както на открито на спортния комплекс Каменица арена, така и на закрито. Вече са запазени часове за това в спортна зала Младост, която ще се ползва от малките футболисти в случаите, когато вали сняг или температурите са минусови. Докато децата тренират, техните родители ще могат да наблюдават заниманията на футболистите на топло от кафето на комплекса.

През март и април стартират нова серия от турнири, в които амбициозните отбори на децата от Академията отново ще опитат да спечелят призови места, купи и медали.