Нана остава вярна на Нова тв

Булевард

07-01-2013, 15:07

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Съдебен спор" отбелязва 100-тния си юбилей в ефира на медията

След като почти всички журналисти и рубрики от Станция нова се преместиха под шапката на TV7, ето че има и такива, които ще останат лоялни на Нова тв.

Нана и "Съдебен спор" ще продължат да бъдат част от уикенд програмата на телевизията, като житейските истории в съдебната зала ще се излъчват всяка неделя от 11.00 часа.

Първият за тази година епизод ще отбележи изключително важен юбилей – тази неделя, 13 януари, ще бъде излъчено 100-то издание в ефира на Нова ТВ.

"Сто епизода са не само показателни за успеха на формата, но едновременно с това са и голяма отговорност. Ще продължим да даваме всичко от себе си, за да оправдаем това зрителско доверие", коментира главният редактор Жоро Игнатов.

Юбилейният епизод ще бъде начало за нови лица, които ще бъдат в съдебната зала през новата година. Това са двамата нови съдии в лицето на Иван Сотиров и Ирена Александрова. Първият има зад гърба си 30-годишен юридически опит и е бил началник на отдел „Приемна” в Президентството по времето на д-р Жельо Желев. Ирена Александрова е държавен нотариус и районен съдия във Видин с 21-годишен опит. Именно те двамата ще взимат финалните решения и ще помагат на зрителите да определят своята позиция в спора.

Първото за тази година издание на „Съдебен спор” ще изправи една срещу друга майка и дъщеря от Велинград. По време на репортажа мъжът, с когото дъщерята живее на семейни начала, се нахвърля с юмруци върху главния редактор Жоро Игнатов и оператора на предаването. Резултатът е счупена камера и леки телесни повреди, нанесени на екипа на предаването. Веднага след случилото се извършителят е задържан от полицията за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.