Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

07-01-2013, 19:20

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 8 януари

София

От 10.00 часа - в сградата на Академията на МВР на бул. „Александър Малинов“ № 1 вътрешният министър Цветан Цветанов ще открие реновирано общежитие № 3.
В 10.00 часа - Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще проведе открити заседания в сградата на бул. „Дондуков” 8-10, ет.4, зала № 4.
От 10.00 часа - в залата на Областен информационен център – София ще се проведе информационен ден по процедура „На път“, финансирана от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.
От 10.00 часа - в офиса на партия „Движение България на гражданите” на ул. „Георги Бенковски” № 7 ще се проведе пресконференция по актуални политически въпроси. В 11.00 часа ще се проведе и първото за годината заседание на националния съвет на партията.
От 11.00 часа - Спортен клуб „Левски” открива ново съоръжение за хора с увреждания в Плувен комплекс „Спартак”.

В 12.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ПК „Екогласност” и Партията на зелените на тема: „Ядрената енергетика няма алтернатива. Министерството на земеделието и храните е хидрата на престъпните заменки”.
От 12.00 часа - в зала 701, ет. 7 в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура” ще бъдат отворени ценовите оферти за надзор на проектирането и ремонта на трите виадукта от автомагистрала „Тракия“ и автомагистрала „Хемус“.
От 13.00 часа - в централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски” 134 ще се проведе пресконференция след заседание на Националния изпълнителен съвет на партията.
От 14.00 часа - в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 в София ще се проведе пресконференция след заседание на ИБ на НС на БСП.
От 18.30 часа - в зала 7 на НДК доц. дсн Огнян Минчев ще представи новата книга на Ваклуш Толев „Духовните дарове на България“, том ІІ – „Историзмът в българските земи“.

Бургас
От 10.30 часа - в зала „Петя Дубарова” на Морско казино ще се проведе пресконференция по повод извършените кражби от църковни храмове в Бургаски регион.
В 11.30 часа - във фоайето пред Родилно отделение на МБАЛ Бургас ще бъде изписано първото бебе заченато и родено в болницата.
От 13.00 часа - в община Бургас изпълнителният директор на ИАРА д-р Драгомир Господинов и кметът на Бургас Димитър Николов ще подпишат официално договор за реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Сарафово” по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”.
Велико Търново
В 11.30 часа - в пресклуба на БТА депутатите Ваньо Шарков и Иван Иванов, заедно с Красен Станчев ще разяснят аргументите на Инициативния комитет на СК против строежа на новата ядрена централа „Белене”.
Карлово
От 11.00 часа - ще бъдат отбелязани 135 години от Освобождението на Карлово с поднасяне на венци и цветя пред паметника на ген. Карцов и шествие по ул. „Ген. Карцов” – ул. „Васил Левски”.
В 11.30 часа - ще бъдат поднесени цветя пред паметната плоча на Пулевата къща
(ул. „Димитър Събев”).
В 17.30 часа – Военен клуб – Концерт по случай 135 години от Освобождението на Карлово с участието на Духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада, смесен хор при НЧ „Васил Левски – 1861 г.” и ученици от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”.
Пловдив
От 10.00 часа в зала 2 на Съдебната палата в Пловдив ще се проведе съдебно заседание за гледане на мерките за неотклонение на двамата заподозрени за убийството на турския ресторантьор Ендер Пендирли.
Свищов
В 17.30 часа в залата на общината депутатът Ваньо Шарков и представители на „Единство” ще участват в откриването на кампанията на Инициативния комитет против АЕЦ Белене.