Какви са хонорарите на секси мацките на Хю Хефнър?

Пловдив Лайф

08-01-2013, 10:01

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Всяка жена поне веднъж в живота си си е задавала въпроса би ли се снимала за еротично списание

Всяка жена поне веднъж в живота си си е задавала въпроса би ли се снимала за еротично списание. Абсолютно всяка! Освен тези, които вече са се снимали, разбира се, пише HotZona.bg.

Ветеранът в събличането на красивите жени Хю Хефнър е напълно наясно колко е притеснително за една жена да се разголи пред света. И неслучайно той ги „обезпечава“ подобаващо!

Ето какви са хонорарите на момичетата на Хю Хефнър през годините. Любопитната информация включва и цените за българки, като например култовата Соня Васи. Според източници красивата нашенка е „сгънала“ 30 хиледарки в долари навремето. Не е зле, нали, особено като се има предвид, че тя не е била известна в Щатите.

Соня, която е единствената българка, украсила американското издание, печели титлата Мис България през 1989 година и заминава за Щатите. Липсата на средства за старт в живота я кара да прибегне до „крайни мерки“, а именно – да се снима за Хю Хефнър.

Но ако нейният хонорар ви се струва висок, то чакайте да чуете този на Линдзи Лоън – тъкмо 1 милион долара. Рейчъл Хънтър пък гушнала 1 800 000 долара. Най-шокиращ е предложеният хонорар на бившата на Брат Пит – Дженифър Анистън. 4 милиона долара! „Приятелката“ отказала!

Освен да снима известни обаче, изданието на Хю Хефнър обича и да прави момичетата известни. Така например тв водещата Брук Бърк доби популярност именно покрай голите си снимки за Плейбой.