Блъснаха пешеходец, пресичал на червено

Крими

08-01-2013, 10:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мъжът се отървал с натъртване, няма опасност за живота му

65-годишен бургазлия е с натъртване на лявото бедро след като пресякъл на червено и е блъснат от 61-годишен мъж. Това се случило около 10,30 часа вчера на улиците "Сан Стефано" и "Стефан Стамболов". По данни на полицията мъжът не се съобразил с червения сигнал на сфетофара и тръгнал да пресича, което довело до инцидента. 

Пострадалият е прегледан в бургаската болница и освободен за домашно лечение с натъртване на лявото бедро, без опасност за живота.

55-годишна от Разград е с порезна рана на главата след нелепа катастрофа на пътя между разклона за с. Подвис и разклона за с. Петър Берон, общ. Сунгурларе. Около 22,35 снощи

57-годишен мъж от Разград прегазил с опела си безстопанствен кон, движещ се по средата на пътното платно. Причина за катастрофата е движение с несъобразена с пътните условия скорост, мокро и частично заледено платно. От сблъсъка е счупено предното обзорно стъкло, десния фар, маската, предният капак и тавана са огънати.

Пострадала е с порезна рана на главата и е оставена за наблюдение в "Неврологично отделение" на бургаската болница, без опасност за живота.