Морската лига подновява надпреварата тази неделя

Спорт

08-01-2013, 10:40

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

След първите четири изиграни кръга, шест тима са с пълен актив от точки

След трите седмици прекъсване заради Коледните и новогодишните празници, Морската неделна лига продължава тази неделя на спортен комплекс Каменица Арена с двубоите от петия кръг. До момента мачовете протичат много емоционално и оспорвано, но няколко отбора показаха, че ще бъдат основни конкуренти за разпределението на челните места в класирането.

След първите четири изиграни кръга, шест тима са с пълен актив от точки. Това са Слънчев бряг, WORDS, В и К Бургас, Ливърпул, Канариос и Лазур. Те не допуснаха грешна стъпка в досегашните си двубои и оформиха челото на класирането. Още в този кръг обаче ще се получат размествания, тъй като предстоят срещи между лидерите.

Някои от отборите използваха прекъсването, за да се сработят допълнително и направиха по няколко тренировки на спортен комплекс Каменица Арена, преди подновяването на първенството. До края на седмицата и други тимове ще тренират в очакване на неделните срещи.

Ето за всички любители на футбола и програмата за двубоите от петия кръг на аматьорското първенство на Бургас – Морска Неделна Лига

10 часа

Игрище едно – ГАЛАНТ –ЛАЗУР

Игрище две – ВЪЗРАЖДАНЕ  2011 – ПЕРЛА

11 часа

Игрище едно – ФК АБОБА – ИНТЕРПЛАСТ

Игрище две- WORDS – НЕЗАБРАВКА

12 часа

Игрище едно – БУРГАС  ПАУЪР - КАНАРИОС

Игрище две – ВИВА – СК СЛЪНЧЕВ БРЯГ

13 часа

Игрище едно – ВИС  ОЙЛ ГРУП – КОПЪРКА

Игрище две – ЛИВЪРПУЛ -   ВиК БУРГАС

14 часа

Игрище едно – АРМИ ПАУЪР – УНИБЕТОНИ

Игрище две – ЕЛЕГАНС – ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ

15 часа

Игрище едно – ЧЕРНО МОРЕ – ЖОКЕР