Виж най-тузарските имоти в Бургас през декември

Мисия Бургас

08-01-2013, 13:32

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Класацията е на imot.bg

Луксозни многостайни апартаменти на цени между 200 000 EUR и 300 000 EUR могат да бъдат купени в град Бургас. Става дума предимно за имоти, разположени в новопостроени сгради. Подобно на столицата и тук офертите за продажба на луксозни къщи превишават значително тези на жилища, сочат данните на специализирания сайт за недвижими имоти imot.bg.

 

1. Изгрев (Бургас) – 210 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е сразгъната застроена площ от 278 кв.м. Разположен е на последен жилищен етаж в нова сграда с разрешение за ползване от 2010 г. Състои се от голям и просторен хол, родителска спалня и две детски стаи. Всички стаи и санитарни възли са проектирани дизайнерски.

 

2. Център (Бургас) – 265 000 EUR (виж повече)

Тристаен апартамент в непосредствена близост до Морската градина и плажа. Жилището, чиято разгъната застроена площ е 150 кв.м, се намира в нова сграда с модерна архитектура. Състои се от просторен хол с кухненска и трапезарна част, две спални, от които едната с дрешник, две бани с тоалетни, мокро помещение, тераса и веранда с разкошна гледка към морето.

 

3. Център (Бургас) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 500 кв.м. и е архитектурен паметник на културата. Намира се в близост до Морската градина. Имотът е ъглов и има изложение на юг, изток и запад. На всеки етаж има по 6 стаи.

 

4. Център (Бургас) – 260 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 176 кв.м. Разполага с дневна с трапезария и напълно оборудван кухненски кът със североизточно изложение, преходна родителска спалня със собствена баня с тоалетна и дрешник, две детски спални, обзаведени за момиче и момче със западно изложение и гледка към вътрешния двор, допълнителна баня с тоалетна, дрешник, перално помещение и Г-образен коридор.

 

5. Лазур (Бургас) – 282 000 EUR (виж повече)

Многостайното жилище се намира в новопостроена сграда и е с разгъната застроена площ от 190 кв.м. Състои се от напълно обзаведена дневна с камина, трапезария и оборудвана кухня, пет спални с четири тераси, като на една от тях има изградено барбекю и три бани - с душ-кабина, с парна баня и с вана. Апартаментът е с луксозно изпълнени довършителни работи.