Части от София без вода в четвъртък

Мисия София

08-01-2013, 13:55

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Причината е реконструкция на уличен водопровод

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, съобщиха от дружеството.

На 10 януари 2013 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Одоровци” в кв. „Красна поляна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Булина ливада”, ул. „Румяна”, ул. „Методи Кусевич” и ул. „Одоровци”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Братин дол” ъгъла с ул.”Методи Кусевич”. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, подчертават от дружеството.

Също на 10 януари 2013 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свиленица” Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул. „Пенчо Славейков” между бул. „Прага” и бул. „Витоша”; между бул. „Пенчо Славейков”, бул. „Витоша”, ул. „Тунджа” и ул. „Княз Борис І”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цар Асен І” ъгъла с ул. „Тунджа”.