Краси Балъков за церемонията в Цюрих: Събитие, което ще се помни дълго

Спорт

08-01-2013, 17:39

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Самата атмосфера бе изключително приятелска, въпреки голямото съперничество на терена – каза още Красимир Балъков

Българският плеймейкър и бивш капитан на националния отбор по футбол Красимир Балъков присъства на церемонията по връчването на годишните награди на ФИФА в Цюрих. Футболистът от звездния отбор на Световното първенство в САЩ изгледа церемонията, заедно с бившия си съотборник Петър Александров.

Пред сайта Balakov.bg, Краси сподели:

„Това бе една чудесно организирана церемония. Още преди влизането в залата видях много хора, привърженици на футбола, които приветстваха гостите на церемонията. Самата атмосфера бе изключително приятелска, въпреки голямото съперничество на терена – каза още Красимир Балъков. Видях се с много приятели, припомнихме си  незабравими моменти. След церемонията се събрахме в конгресния център в Цюрих, където отново срещнах много колеги и приятели. Това бе събитие, което ще се помни дълго – завърши героят от САЩ.

След церемонията Краси разкри, че е разговарял с Феномена – Роналдо, Лотар Матеус, бившият президент на ФК Цюрих Валтер Бруна, съотборници и колеги от Бундеслигата, Португалия, Швейцария.    

Краси Балъков се прибира в Щутгарт и веднага след това заминава за Берлин, където с отбора на легендите на Щутгарт ще участва в турнира за  Flex Strom Cup, където съперници ще бъдат отборите на Реал Мадрид, Байер Леверкузен, Борусия Мьонхенгладбах, Херта и Унион Берлин.