20 години на сцена – "Секс, наркотици, рокендрол"

София Лайф

09-01-2013, 08:00

Снимка:

Театър "Българска армия"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки по следите на историите, тръгнали от култовия спектакъл

Хитовият за няколко поколения спектакъл "Секс, наркотици, рокендрол" навършва 20 години на сцената на Театър "Българска армия".

Противно на обичайните спокойни, леко досадни и скучновати юбилеи, този ще бъде непредсказуем, див и вихрен, обещават Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки.

Тримата заклети рокаджии се готвят сериозно да ни разтърсят за рождения си ден, който е днес.

От няколко месеца те се връщат назад по следите на "Секс, наркотици, рокендрол", за да открият и съберат необичайни истории – своите собствени с тези на зрителите.

Историята на двамата мъже (баща и син), които един след друг се вдъхновиха от "Секс, наркотици, рокендрол" и предложиха венчило на бъдещите си съпруги; историята на дамата, която избяга с господина от съседната седалка в салона; за тотомилионерът, чийто фиш се теглеше по време на спектакъл; за жената, която си направи татуировка; за непълнолетния пънкар, който в пристъп на възторг изрисува комбито на комшията, така че после се наложи баща му да го откупи.

Десетки истински истории, вдъхновени от "Секс, наркотици, рокендрол" – някои сърдечни, други комични, трети не толкова комични. Истории, провокирани и възбудени от флуидите на "Секс, наркотици, рокендрол". От трите луди, неуморни и отказващи да "помъдреят" момчета, необратимо отдадени на свободата и влюбени в живота.

Бъдете смели и не се колебайте – билетите ще свършват, ако даже вече не са свършили.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"