Нашенка участва в топ сериала "Отмъщението"

Бургас Лайф

09-01-2013, 11:15

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Златка Блек: Християнка съм, църковният брак е най-важен!

Стелла е 174-сантиметрова блондинка със зашеметяващ чар, възхищава се американската преса

Българка дублира Емили ван Камп - актрисата, която играе в "Отмъщението", споделя пикантната вест lifestyle.bg. Най-гледаният в Америка сериал сега върви и по Нова. Стела Ангелова влиза в рисковите сцени в целия първи сезон. "Страхотно е да се работи с Емили. Занимавала се е с танци и затова беше супер в хореографията на бойните сцени", споделя нашенката пред novanews.bg.

ВИЖ ГОРЕЩАТА СТЕЛЛА ТУК 

"Стелла е 174-сантиметрова блондинка със зашеметяващ чар", отбелязва пък американската преса. Младата дама е родена в Търговище и повече от 20 години живее в Щатите. Като състезателка по художествена гимнастика в родината печели 265 медала в различни международни турнири.

"Научих много неща, докато тренирах. Но винаги съм знаела, че трябва да продължа нататък. Затова и тръгнах за Америка", казва Стелла. Там харесват нашето момиче и го правят един от треньорите на националния им отбор по художествена гимнастика. Но от Холивуд също надушват талантите на Стелла. Тя участва в "Испански урок" на Мадона, а Мерилин Менсън я включва във взривоопасните си номера на сцената. Работила е и с Ник от "Бекстрийт бойс".

Първата й каскада е във филма "Ултравиолетово" с Мила Йовович през 2003-а. Героинята на украинката е въвлечена във футуристична гражданска война между правителството и расата на свръххора, твърде интелигентни и силни. Проблемът на екипа е, че Мила е висока и им трябва дубльорка с нейния ръст, която обаче и да танцува, и да върти самурайски меч. Благодарение на гимнастиката българката се справя отлично. Но при поредната бойна сцена един от противниците й я удря с все сила в главата. Водят я в болница, където й правят шестсантиметров шев. Уменията й привличат Джеймс Камерън и той я кани за подобни каскади в "Аватар".

По същото време й се обаждат за шоу, наречено "Каскадьорки". Идеята на програмата е да проследява отблизо и реално в живота пет момичета. После Стела Ангелова работи в трети и четвърти сезон на телевизионното шоу "Истинска кръв" за трудните сцени на героинята на Деби Пелт. Участвала е и в "Трансформърс" 2. Между танците и каскадите Стела поддържа форма с туризъм, катерене и пилатес, занимавала се е и с крав мага (израелски бойни изкуства). Затова в световния киносайт IМDB окачествяват българката като мултиталантлив професионалист - актриса, танцьорка и каскадьорка.

Преди 4 години папараци от Калифорния пуснаха слух за топли отношения между Стела и Рики Мартин. Твърдяха, че романът им започнал с подготовката на турнето Black&White, подкрепящ албума му "MTV Unplugged" през 2006-а, когато нашенката става хореограф на проекта. Това не е първото й сътрудничество с певеца - била е в неговия балет през 2001-ва, участвала е и в презентацията на диска му "Life" (2005).

"Мартин е звезда, но не е забравил кой е и откъде идва. Това е най-важното. Ние сме близки приятели от 13 години. Много клюки се изсипаха по мой адрес. Но нито той, нито аз сме демонстрирали някога интимна близост", обясни тогава хореографката за връзките си с латино звездата.

Още повече че Рики няма навик да вкарва жени в леглото си. След като излиза от екипа му през 2001-ва, българката работи за друга латино звезда - Паулина Рубио. После пък я търсят продуцентите на Енрике Иглесиас.