Глобиха Николета за нисък морал

Пловдив Лайф

09-01-2013, 14:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Плеймейтката се разголи на улицата в Дубай, Божинов плати акта от 500 евро, наложен от нравствената полиция

Инцидент с полицията помрачи ваканцията на Николета и Валери Божинови в Дубай, пише вестник "Всеки ден" по информация от близки до двойката. Футболистът и половинката му били глобени от нравствената полиция в арабското емирство заради нисък морал.

Там строго се съблюдават подобни правила и актовете са солени. Ченгетата всъщност одрусали само Николета. Те били втрещени от родната хубавица, която се разхождала по улиците с къси гащи и горнище на бански. Жена в подобно облекло е немислимо да бъде видяна из Дубай, пише Sportline.bg.

Полуголата българка първо била забелязана от възмутени граждани, които сигнализирали на органите на реда. А полицаите се наложило да я преследват, докато шофира червено Ферари из улиците, за да я санкционират.

Все пак те проявили разбиране към чужденката и след като й прочели разпоредбите, за да не се дъни в бъдеще, й написали акт само за 500 евро. Заради инцидента обаче Валери и Николета през целия ден били следени изкъсо дали спазват морала. Изкарали и следобеда плажа под полицейско присъствие, разкриват близките им, пред които плеймейтката през смях споделила случката.

На половинката на футболиста обаче едва ли щеше да й е толкова забавно, ако я бяха вкарали в ареста. За разголване по улиците в Дубай като нищо мож да се окаже зад решетките и да се наложи да плаща доста по-скъпо.