Прическата на Бекъм - модел за британските гъзари

Булевард

09-01-2013, 15:06

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Косата на футболиста е най-вдъхновяваща на Острова

Футболната кариера на Дейвид Бекъм вече наближава своя естествен край, но пък той продължава да бъде моден терминатор.

Наред с всичките му качества, той е пример за британците и със своя външен вид и особено с прическата си. Бекъмовата коса е най-вдъхновяващата във Великобритания, сочи изследването на марката за професионални продукти за коса Фюдж.

Проучването показва още, че средностатистическите британски мъже променят прическата си само четири пъти в живота си. Прическите, с които жителите на Острова най-много съжаляват, че са се носели в определен период от живота си, са гола глава, прическа тип купа, прическа тип завеса, мъпет прическа и прическа тип бодли.

Макар жените да се смятат за по-бавния пол що се отнася до обличането, изследването показва, че средностатистическият британец се нуждае от 24 минути, за да се сдобие с идеалната прическа за излизане вечер. Но гласенето на косата не свършва със започването на купона. Близо една пета от мъжете признават, че оглеждат косата си всеки път, когато видят огледало.

Постигането на идеалната коса не е малко предизвикателство. Една трета от британците посочват оплешивяването като най-голямата си тревога с напредването на възрастта, следвано от биреното коремче, посивяването на косите и сбръчкването.