Брад Пит замяза на клошар (СНИМКИ)

Някогашният женски блян се е занемарил

На холивудската звезда Брад Пит явно му писна да играе ролята на красавец.

Актьорът изненада със запуснатия си външния си вид на летището в Лос Анджелис тази сутрин.

От няколко месеца Пит, който от години не е влизал в топ 10 на най-сексапилните хора в света, съвсем е занемарил външния си вид. Той се появи по-небрежен от всякога тази сутрин на летището в Лос Анджелис.

Облечен в пуловер, размъкнати дънки, банално палто, актьорът напълно изневери на имиджа си на някогашен блян на жените по света.

"Брад напълня, трупа мазнини около кръста, лежи на канапето и гледа кулинарни предавания по телевизията в продължение на часове и се раздвижва, само за да си направи сандвичи и да си вземе бира", разказа преди време близък до актьора пред британския "Дейли стар".

Пит преживява лош период между последния си филм "Убивай ги нежно", който се превърна в пълен провал след излизането си в САЩ, и рекламата си за Шанел №5, която предизвика подигравки в цял свят. Поради това външният вид е най-малката му грижа.

Остава да се надяваме, че сватбата му с Анджелина Джоли ще повдигне духа му. Според упорити слухове в Холивуд двамата актьори са надянали брачните халки по време на коледната си ваканция на екзотичен остров.