Изненада! Още един напусна Локо по семейни причини

Спорт

09-01-2013, 15:57

Снимка:

Plovdivutre

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Треньорът на вратарите Радо Станев си тръгна, на негово място идва Мишо Ролев

Треньорът на вратарите на Локо (Пд) Радостин Станев изненадващо реши да си тръгне от Лаута, разбра Plovdivutre.bg. Официалната версия за напускането на 37-годишния специалист са семейни причини.

Според запознати обаче Станев най-вероятно е получил по-изгодна оферта за работа от друг клуб или просто е недоволен от ниското заплащане при черно-белите.

Неговото място в треньорския щаб ще заеме юношата на Ботев (Пд) Михаил Ролев. В кариерата си 43-годишният бивш вратар е играл още за Добруджа, Монтана, Велбъжд, Черно море, Пирин, Спартак (Пл) и Хасково. Дълго време роденият в Стамболийски Ролев беше треньор на вратарите в Марица.

Припомняме, че преди Нова годино също по семейни причини от Локо си тръгна Димо Атанасов. Само седмица след това халфът си уреди трансфер в Славия.

Черно-белите започват утре предсезонната си подготовка, като първата тренировка за 2013 година е в 14,00 часа на Лаута. Преди това в 13,15 часа старши треньорът Стефан Генов ще даде пресконференция за представителите на медиите.