Спират водата в някои столични квартали утре

Мисия София

09-01-2013, 17:52

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вижте къде и в колко часа

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 10 януари, съобщиха от дружеството.

На 10 януари във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Одоровци" кв. "Красна поляна" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Булина ливада", ул. "Румяна", ул. "Методи Кусевич" и ул. "Одоровци"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Братин дол" ъгъла с ул."Методи Кусевич".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 10 януари във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Свиленица" Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района: по бул. "Пенчо Славейков" между бул. "Прага" и бул. "Витоша"; между бул. "Пенчо Славейков", бул. "Витоша", ул. "Тунджа" и ул. "Княз Борис І".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Цар Асен І" ъгъла с ул. "Тунджа".