Икономична реклама? Мисията възможна!

Парите

10-01-2013, 07:05

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Смятали ли сте някога колко ток харчи вашата светеща табела? Колко пари Ви струва тя всяка година?

Вече може да спестите от разходите за рекламно осветление. Табелата на фирмата Ви може да е едновременно ярка и икономична. Как става това?! – със светодиодите на Самсунг.

Това е най-икономичната технология на пазара в момента и с нея можете да спестите цели 85% от разходите за електричество. Диодите са 5 до 10 пъти по-ефективни в сравнение с крушките с нагреваема жичка, луминисцентните лампи, металохалогените и др. Това е доказана и гарантирано безопасна технология.

Преимуществата стават очевадни с една проста сметка, посочва собственикът на рекламна агенция Медия Дизайн – Антон Тодоров. Светеща луминисцентна табела с размери 1 на 5 метра харчи по 1000W. С диоди обаче консумацията пада до скромните 120 W. Така за 365 дни, при осветление по 8 часа на ден и средна цена от 20 стотинки за киловатчас, с първата табела ще получите сметка за 585 лв. За сравнение, светодидоите на Самсунг ще похарчат ток за едва 70 лв. Трябва да отбележим, че изработката на луминисцентната рекламна табела струва само 1300 лв. По-икономичната й версия е с 500 лева по-скъпа. Тази инвестиция обаче се изплаща само за една година, изтъква Тодоров. Плюс това рекламна агенция Медия Дизайн Ви предлага пълна гаранция и безплатна поддръжка за цели 4 години. Това изцяло ще Ви върне вложените пари и в перспектива прави рекламата Ви безплатна.

Фирмата е добила 20-годишен опит и предлага материали с доказано качество. Освен, че са ярки също колкото луминесцентните лампи, светодиодите на Самсунг имат и по-дълъг живот. Това са оригинални корейски елементи. Те нямат нищо общо с добилите печална слава у нас китайски ментета, прогонили не една фирма от този вид реклама с огромен потенциал. Освен ослепителната бяла светлина на вашата табела, диодите Самсунг ви гарантират и безопасност. Те работят с напрежение от 12 V, което не е заплаха и е изключено да предизвика пожар, както се случи в някои столични търговски центрове. Офертата е много подходяща за изгряващи фирми. Освен икономия на пари, те могат да са сигурни, че ако след няколко години искат да сложат до първата още ред табели, ще могат да потърсят рекламна агенция Медия Дизайн Тя ще им достави същото гарантирано качество и ярка светлина, без усложнения и компромиси.

Разберете какви са предимствата на диодното осветление за Вашата светеща табела със светодиоди.