Помощник треньор на Нефтохимик ще работи в Лудогорец

Спорт

10-01-2013, 10:13

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тошко си пожела още през настоящата година Нефтохимик и Лудогорец да се срещнат в официален мач за първенството на А група на стадион Лазур

Помощник треньорът на Нефтохимик Тодор Киселичков е получил предложение да се включи в треньорския щаб на шампионите от Лудогорец.

По този повод изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев заяви: Много сме доволни от работата на Киселичков в треньорския щаб на нашия отбор. Той работи с отговорност и желание и е пряко свързан с успехите, който постигнахме през  сезона. Неговото желание е да се развива, а на предложение от шампиона на страната, не може да се откаже. Всички, които се интересуват от футбол, знаят какво е дал Тошко на Нефтохимик. Ние преценихме, че ще е добре за него да продължи развитието си. Желаем му здраве и успехи като треньор и един ден отново да е в редиците на родния си клуб - завърши Митрев.

Самият Киселичков отказа да коментира своето бъдещо назначение, което ще бъде обявено по-късно днес. Той отбеляза, че клубът който винаги ще носи в сърцето си е Нефтохимик и ще продължи да се вълнува от това, което се случва в отбора. Тошко си пожела още през настоящата година Нефтохимик и Лудогорец  да се срещнат в официален мач за първенството на А група на стадион Лазур.