Сър Елтън Джон стана мама за втори път

Булевард

10-01-2013, 10:25

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Използвана била същата сурогатна майка

Сър Елтън Джон стана баща за втори път. Е, или мама, тъй като не се знае кой изпълнява женската роля в хомосексуалния му брак.

Британският певец и неговият съпруг Дейвид Фърниш станаха родители на второ дете, родено от сурогатна майка.

Двойката вече има двегодишен син на име Закари.

В. "Ню Йорк Пост" съобщава, че звездните съпрузи използвали същата жена от Калифорния, която роди Закари на Коледа през 2010 г.

Не се разкриват повече подробности за раждането на бебето. Миналия ноември стана ясно, че Елтън и Дейвид очакват второто си дете, но решиха да не разкриват самоличността на сурогатната майка.

"Двамата обичат тази жена като сестра и смятат, че са ѝ задължени за цял живот. Тя, разбира се, получи добро възнаграждение. Но самоличността ѝ никога няма да бъде разкрита. Те са на седмото небе от щастие", разкри запознат източник.

65-годишният Джон харесва ролята си на баща и преди време изрази съжаление, че толкова време не е имал дете. "Бащинството променя всеки, това е най-прекрасното нещо, което можеш да преживееш. Малко съжалявам, че нямах деца по-рано, но Закари промени живота ни. Сега всичко е насочено към него. Той е прекрасен, много обича хората и изпълва живота ни, той е глазурата на тортата", разказа певецът.