Строят "Герена" с немска точност

Спорт

10-01-2013, 12:05

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Веселин Коларов

Всичко от Автора

Всичко е планирано, дано не ни забавят с документите, заяви пред SL Иво Тонев

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви специално за SPORTLINE.BG, че няма проблеми с документите за основния ремонт на стадион "Георги Аспарухов".

На "Герена" обаче са притеснени институциите да не се забавят с тяхното изваждане, тъй като гонят стриктен график. "В момента се изготвят документите. До 20 януари всичко трябва да е готово, за да започнем взривяването, някъде около 25-ти. Няма проблем с тях. Просто стават по-бавно. Има документи за стадиона, които са давани само за ползване. В момента вадим разрешителни за всичко - взризяване, строеж", каза пред SPORTLINE.BG Иво Тонев.

След това силният човек на "Герена" заяви, че графикът за ремонта е много стриктен и дори забавяне от няколко дни може да се окаже фатално. "Трябва да сме готови до 25 май 2014 година за годишнината на Левски. Тогава Сектор "А" и "Б" трябва да са завършени. Забавяне дори от три дни може да се окаже фатално. Адвокати от кантората на Тодор Батков работят по изваждането на всички необходими документи от областната управа и от всички институции. Трябва да спазим срока. Друг проблем няма. Ако трябва да съм честен думите с проблемите са малко преекспонирани и преувеличени. Но с документите трябва да сме много прецизни, защото искаме да спазим закона. Дано всичко е наред и институциите не се забавят", добави Иво Тонев.